sorinbun scrie:
L-a incercat careva? E ca acasa?
(In alta ordine de idei, nefiind sigura ca am inteles "prospectu' " in nemteste, am cerut ajutor lu' nea Gogu.
Uitati-va ce a iesit:
"Original oală Brottrunk ® este produs acum, începând cu anul 1981 folosind un proces patentat. Aceasta este prima coace o pâine specială. Pentru aceasta, cereale din produse organice, aluat de-acasă proprii de control folosite. Acest lucru se face de la o metodă tradiţională veche.
Copt pâine de la acest aluat se amestecă cu apa de izvor şi expuse la procesele de fermentaţie luni-lung.
În timpul procesului de fermentaţie, diverse minerale si oligoelemente din pâine coaptă vor fi eliminate. Odată ce procesul de fermentare este complet, bautura pâinea este retrasă, filtrat şi îmbuteliat.
Ingrediente:
De apă, pâine integrală (grâu, secară, ovăz, drojdie naturală, sare)
Ingrediente de băutură pâine:
Băutură pâinea a sediment mai mult sau mai puţin. Acesta conţine aproximativ 3,1 milioane trăiesc bacterii lactice pâine mililitru de acid.
100 ml Brottrunk oală original ® conţine în medie:
valoarea energetică fiziologice 32.8 kJ (7,7 kcal)
Proteine, total 0,20 g
Carbohidraţi 0.06 g
Grăsime, total <0,10 g
Fiber 0.13 g
0.056 g de sodiu
Durabilitate:
Sticle de băutură pâine sunt nedeschise termen de valabilitate de mai mulţi ani pentru a veni, a se vedea data de pe eticheta sticlei. Odata deschis, ar trebui să vedeţi conţinutul termen de 2 zile dacă este păstrată la frigider consuma în termen de 6 zile.
Instrucţiuni de utilizare:
Ai bea pe o perioadă mai lungă de timp (4-6 săptămâni), de 3 ori pe zi fiecare băutură o pâine cu dl mese.
Puteţi bea în condiţii de siguranţă băutură pâine mod constant, astfel dacă vă simţiţi la usurinta.
Dacă beţi pâinea este prea acide, se diluează cu apă, apă minerală, suc de mere sau suc de legume. Noi vă oferim sfaturi despre cum să pregătească băuturile delicioase amestecat în cel mai scurt timp cu băutură pâine poate.
Înainte de utilizare, întotdeauna trebuie să se agită energic flaconul, astfel încât sedimente se dizolvă."
..Nu am prea inteles cum devine cazu' cu :
"Puteţi bea în condiţii de siguranţă băutură pâine mod constant, astfel dacă vă simţiţi la usurinta." 
)