….din pacate, subtilitatea dvs va deveni cat de curand un …complex de inferioritate pt mine.
Tot nu am inteles afirmatia dumneavoastra in legatura cu
"nevoile" mele.
Sincer, raspunsul cu care m-ati onorat m-a lasat cu ochii’n soare!
kopex1977 scrie:
doamna sau domnisoara luminita vand ce vreau pt ca e un topic de anunturi....
Bine, bine! Da’ tot n-am inteles de ce ati deschis topicul cu :
kopex1977 scrie:
vand audi s8 ,an fabricatie 99, 140000 km,full options,are mfk,service facut, pentru romani sunt dispus sa negociez la pret.....
…daca de fapt doriti sa vindeti
asigurari?!?
kopex1977 scrie:
....e simplu dvs denaturati natura topicului.
Sunteti absolut sigur? Daca da,
in ce fel?? Pentru ca v-am indicat un site de anunturi si un tipp de “marketing”?
(V-as ruga sa recititi topicul inainte de a raspunde. Multumesc. )
Inca un detaliu: daca nu doreati comentarii de nici un fel, poate ca era mai bine sa faceti anuntul pe un site de anunturi, nu pe forum. Pana una alta, libertatea de exprimare este inca in vigoare,...vad chiar ca unii dintre noi interpreteaza aceasta libertate in mod foarte…personal

:
kopex1977 scrie:
eu pot sa ajut cu asa ceva tu cu ce poti luminita.........??? in afara de comentarii am impresia ca ai nevoie de un barbat .......
kopex1977 scrie:
hai sa iti spun ceva eu am plecat in 90 din tara la 13 ani in primul tren spre vest
Sunt absolut convinsa de asta! Asa cum sunt convinsa ca de
acasa ati plecat de la o varsta mult mai frageda (mult prea frageda!)
kopex1977 scrie:
... doamna sau domnisoara luminita ....nu stiu cu ce va deranjaza ca vand eu ceva
Nu ma deranjeaza ca vindeti ceva (chiar daca anuntati ca vindeti mere iar apoi constatam ca vindeti pere).
In schimb asta m-a deranjat:
kopex1977 scrie:
credeam ca aici e mica publicitate ...am gresit cumva?????? nu e topicul cu anunturi?????sau e topicul bodega vorbim ca nu avem ce face.........merge ti la un bar mai baieti....
(
dovada este ca dupa aceasta postare mi-am permis sa intervin in topic)