Catarzis scrie:
Felicitari pentru fetita:)
Limba e intr-adevar o bariera...si timpul...Sper in Zurich sa ma duc la o cate o piesa de teatru din cand in cand, desi germana mea nu e excelenta.
In Romania chiar avem cu ce sa ne mandrim in domeniul teatrului..Avem Festivalul de teatru clasic la Arad, la care am fost cand eram eleva de liceu si imi amintesc ca nu ma mai saturam...au fost cele mai bune piese din toata tara:) Si acum este si Festivalul de la Sibiu, de care aud numai lucruri nemaipomenite.
Si eu ma bucur ca mai exista fani ai teatrului, radiofonic sau nu; face bine la suflet

Teatrul este unul dintre lucrurile bune din Romania si are multi iubitori, desi se pun in scena si multe piese mediocre (ca sa nu spunem slabute) care, chiar si asa, se joaca cu casa inchisa...
In Zurich exista teatru in lb. engleza, si din proprie experienta pot spune ca in ciuda germanei mele nesatisfacatoare, a te afla intr-un teatru poate fi o chestie la fel de placuta. Am ales piese de teatru combinat cu muzica, film, dans..mai accesibile si totusi interesante.
Se poate si aici.
pt. lb. engleza
http://www.zcc.ch/