GeForce scrie:
Marcell scrie:
GeForce scrie:
Topicul parca era legat de calatorii cu autocarul si nicidecum de cele cu avionul!
-Pletl (?)
http://www.pletl.ro .De curand au curse si pe CH.Momentan pagina este in curs de actualizare.Serviciile sunt ireprosabile, o spun din experienta proprie.
Pai, tu nu stii cum e pe aici cu topicurile, te mai ia valul.....

Daca ai detalii despre curse, zile de plecare din Romania sau durata de transport (respectare grafice, cate zile face, cum decurge transportul)?
Din proprie experienta stiu cum e cu Atlassib-ul si cu Eurolines. Cu Pletl e mai bine sau si astia pierd timpul pe drum de-aiurea?
Nu se pune problema de pierdut timpul....sunt verificati fara sa stie.Adica, de multe ori seful cel mare ii astepta spre exemplu intr-o parcare la ora la care ar fi fost normal sa opreasca in acel loc pt. pauza....si daca intarzierea era mare si-o cam luau in freza.Nu as fi mentionat aceasta firma daca nu as fi avut o buna experienta cu ea.Plus ca patronul este neamt....si de 20 de ani ruleaza zilnic Germania pe doua rute N si S.Permanent sunt 4 autocare pe drum..Clienti sunt destui...Iar pe Elvetia au rute doar de curand...
Pt.detalii acceseaza:
http://www.pletl.ro/index.php sau de ce nu, suna-i. Preturi, plecari, sosiri, statii etc...
Eu personal ii recomand cu incredere...Si eu am fost cu Eurolines in CH si m-au uitat in autogara in RO, apoi s-au intors dupa mine de la vama...
Ah, am uitat, la plecarea din RO ai masa gratuita in Ungaria: gulas sau orez cu snitel vienez si salata de varza...

Pai spre exemplu plecare din Zürich la 10:20 si a doua zi dmineata esti in RO.Acum e posibil sa fi imbarcat in Zürich in microbus de 8+1 pana la busul mare din DE, depinde de cati pasageri se imbarca din CH....Pret de la 125 Euro dus-intors, functie de orasul tinta din RO...in plus poti urca din ce oras vrei.Spre exemplu daca mergi din Zürich la Cluj, iar la intoarcere vrei sa urci din Oradea, Arad sau mai stiu eu de unde...atunci anunti si ....te ridica de acolo....