conny scrie:
merci, Giorgia. Cu parere de rau nu voi putea veni nici de data asta

, poate data viitoare!

ok, te astept, cand ajungi rezolvam si chestia banilor

dac68 scrie:
Si inca tot nu am inteles ce are in plus un maidanez fata de un sobolan pentru care se cheama imediat deratizarea. Ce are in plus un maidanez fata de toate animalele din abatoare.
Pai in China nu e mare diferenta, dimpotriva cainele se vinde la Kg...Fiecare om cu perspectiva si mentalitatea lui...
dac68 scrie:
Si daca Luminita zice ca un copil e in primul rind raspunderea parintilor si apoi a statului, de ce sa nu fie la fel si pentru maidanezi. Adica sa fie intretinuti de stapinii lor, nu sa fim obligati toti sa intretinem cainii de care am fost muscati si care ne terorizeaza.
Pai pentru asta trebuie legi
care sa fie si aplicate...
Connex scrie:
Giorgia, ai sa ramai uimita ce poate face un telefon la 112. Inteleg ideile preconcepute vis a vis de ce ''a fost'' in Romania dar lucrurile incet, incet se schimba. Faptul ca ai fost atacata si nu ai facut plangere este greseala ta. Haitele de bipezi nu pot fi oprite fara plangere. Din nefericire asta este mentalitatea. La ce sa ma plang, cand oricum nu ma baga nimeni in seama..
Connex ce scrii tu acum e naiv

Dar si eu sciam asa in urma cu 2 ani deci eu te inteleg. Sper doar sa nu ai nevoie in anumite momente de...112. E mai bine sa eviti, pana ajung ei....nu stiu daca mai apuci sa faci si plangere.
Offtopic, iti spun un fapt real, care contrazice cele sustinute de tine:
Avem in Bucuresti de ani de zile o problema majora cu acoperisul. S-a deteriorat trebuie refacut, costa o gramada de bani nimeni nu vrea sa puna bani pentru reparare pt ca aduc mereu ca argument : eu nu stau la ultimul etaj ! Intre timp, legea - da aia de care zici tu ca trebuie aplicata!- ii obliga pe TOTI locatarii sa contribuie financiar la repararea acoperisului. Crezi ca au facut-o de buna voie asa ca exista lege ? NU !! A fost nevoie acum 3 luni sa vina o comisie de la politia capitalei care a constatat deteriorarea grava aacoperisului- si asta doar pt ca au inceput sa cada tugle in capul oamenilor!!- si...au trimis o notificare ca in 40 de zile sunt obligati (locatarii) sa gaseasca firma care sa inceapa lucrarea de reparatie. Altfel ii amendeaza cu 40 milionae (vechi).
Subit, de frica amenzi, au strans toti banii, au adunat suma pentru reparatie, au chemat o firma ca sa aflu ce azi ? CA firma si muncitorii s-au evaporat. Firma ce a pus schela deja partial la cladire. Acum, s-a facut iar planger la politie, sefa lucrarii e cautata, si...locatarii asteapta sa-si recupereze banii pentru a putea aduce alta firma. Ramane de vazut DACA isi vor recupera banii, daca vor putea incepe reparatia fiind deja iarna, si...daca nu vor avea alte pierderi !!
Deci...viseaza tu in continuare la legi si corectitudine in Romania! Eu una m-am saturat de 4 ani cati bani trimit acasa pt aacel nenorocit de acoperis! Daca stiam c asa se va ajunge, luam credit si cumparam alt apartament...
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar mai intreaba rude, prieteni, sau colegi care se lovesc zi de zi in Romania de legi si aplecarea lor care este adevarata realitate!
Degeaba exista reglementari daca ele sunt lacunare sau gandite doar intr-o directe, deci nu au corespondent de la A la Z. - Degeaba bagi o lege a eutanisierii daca nu-i arzi la buzunar pe proprietarii care-i arunca-n strada...etc.
Dar cu un super-craniu ca Ponta la "carma" tarii....-fie si ca primminustru- nu ma mai mira nimic...