Buna ziua dragi romani,
ma numesc Adela si intentionez sa ma mut impreuna cu sotul meu in Elvetia in Iunie 2017.
Am 31 de ani si am cu mine un rucsac plin cu experienta in Vanzari si Relatii Publice, experienta acumulata nu numai pe plaiurile mioritice dar si pe vase de croaziera , aeroporturi si in alte tari ale UE. Pot vorbi 5 limbi straine : Engleza, Germana, Italiana, Franceza, Spaniola la diferite niveluri de fluenta.
Caut job in Zurich, Sargans, Landquart sau Chur. Doresc sa lucrez in vanzari, retail intr-o prima faza. Nu ma dau inapoi nici de la oferte de munca in domeniul Hotelier, Turism si Relatii Clienti .
Detin deja un "Bewerbungdossier" impresionant in limba Germana ce cuprinde CV, scrisoare de intentie, certificat de limba Germana si recomandari.
Am un avantaj fata de alti candidati in acelasi domeniu. Detin o persoalitate puternica si stabila.
Doresc sa lucrez cinstit, sunt disponibila sa impartasesc experienta mea cu viitorul angajator, sa invat lucruri noi si sa imi aduc aportul in activitatea zilnica a companiei. Evident, astept din partea angajatoului remunerare adecvata si apreciere.
Daca unii dintre voi, dragi conationali, lucrati pentru cineva sau cunoasteti pe cineva intr-o companie ce ar dori sa beneficieze de serviciile mele, va rog nu ezitati sa imi raspundeti la postare.
Va multumesc,
Adela