GIN scrie:
Adell scrie:
LOde scrie:
In consecinta renunt , cu parere de rau dar poate ce cazul sa fac parte din majoritate fiindca TU nu poti schimba lumea doar un NOI ar schimba ceva iar cum NOI nu exista...
Loredana> bine-ai venit pe forum.
Tu, noi.... uite ca cel din linkul de mai jos stie ce vrea! E bine sa fii un om hotarat in viata, nu?
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11 ... ternet.htm BRAVO Adell pt link !!Intr-un singur clip aveti raspunsurile la toate nelamuririle Romaniei !!
1. Daca Basescu ar mai fi omul de acum 8 ani - sau incl din perioada in care era primar la Bucuresti- sau cel putin cel din 2009 , ar trebui sa-l primeasca la Cotroceni pe acest om si sa-l felicite ! De ce ?
Pt ca protestul lui este SINCER ! Altii au nevoie de oi in card ca sa nu iasa in evidenta ci sa zica apoi: pai am facut si eu ca aia...2. Andrada a "aruncat" pe FB- CR o provocare a postat cateva comentare apoi...NIMIC ! Asa de mare i-a fost HOTARAREA ?
3. Gabriela a fost mai decisa si a deschis subiectul, cine o oprea insa sa deschida si un event pe FB ? doar...s-a propus!
4. Loredana a mers un pas mai departe, a incercat sa mobilizeze, pana la urma din lipsa de sustinere a renuntat !
Si ea si toti cei care gandeau actiunea. Pacat

Asta-mi dovedeste inca o data ca noi romanii doar in GRUP putem schimba ceva. Fara sa intelegem ca primul pas il faci SINGUR ! Dar va fi intodeauna altul care va face acest pas !
Mai e timp pana maine la ora 15.00. Poate totusi va razganditi si luati taurul de coarne.....

E ca in Caragiale. Iata ca cine ne dadea noua lectii de solidaritate renunta, blamandu-i pt. asta pe cei cativa utilizatori ai forumului. Apropos, cu Feisbuk cel mult laudat, nimic, chiar nimic? Aici va era speranta, unde nu intraserati niciodata inainte...

Ciudat.
Ca fapt divers numai, prin orice capitala a lumii veti trece, urmariti ambasada Chinei, va rog frumos. Urmariti sediile ONU daca aveti ocazia, mai mereu sunt protestatari (unu singur, putini, multi) care stau cu cate o pancarta in maini, ore in sir. Am vazut, mai demult, in fata unei ambasade a Chinei o singura protestatara, o chinezoaica tanara, care mai impartea si manifeste despre nerespectarea drepturilor omului in China. Daca exista cu adevarat dorinta...(morala)
Fetelor, imi pare rau, nu pot calatori pana la Berna ca sa ma aflu in treaba. In 2009 Basescu a castigat alegerile si datorita "mobilizarilor" din diaspora. Acu' trebuie sa ne mobilizam ca sa il dam jos. Pt. ca pana la urma asta e miza manifestatiilor, deja s-a (l-au) conturat obiectivul "revolutiei", schimbarea actualei conduceri.
A inceput cu Arafat si cu noua lege a sanatatii; a continuat cu nemultumiri si doleante de toate felurile, cam tot ce nu s-a facut de 21 de ani incoace, practic atatea ocazii pt. care romanii ar fi trebuit sa iasa atunci! in strada, punctual, la obiect, se reclama acum pe strazi.
Tare mi-e teama ca PSD-ul se mobilizeaza bine de tot ca sa fie siguri ca nu mai rateaza puterea.
Vorbeam cu un elvetian caruia i-am explicat cam care e problema prin Romania si cand a auzit ca bugetarilor li s-a taiat 25% din salarii a cascat niste ochi cat cepele si m-a intrebat "dar cum au putut oamenii sa accepte asa ceva?". Chiar asa, cum. Dar am o intrebare, le vor creste salariile si pensiile PSD-ul? Cum, cu ce..De fapt ce se va obtine daca se schimba presedintele, guvernul.