RAM_1983 scrie:
Kit3surf3r scrie:
OK, Camelia - deci... numai cei provenind din Bucuresti, si nicidecum cei care locuiesc prin Zug si imprejurimi?

Buna draga Kit surf, Intr-adevar tema este Bucurestiul si bucurestenii, dar consider ca mesajul Cameliei "'sunt din Bucuresti iar acum locuiesc in Baar Zug'' este unul binevenit. Cel putin pentru mine. Pentru ca si eu locuiesc in Zug si, pentru ca imi este foarte dor de casa, de Bucuresti, mi-ar placea sa ma vad cu bucurestenii mei in oras si sa povestim despre Bucuresti sau despre intamplari/amintiri.
Toate cele bune draga Kit surf.
Roxana
P.S. Iti place surf-ul?

in cazul unui raspuns pozitiv, se pare ca avem ceva in comun
Buna, noi suntem deja de 12 ani in imprejurimile Zug. Mai stiu romani simpatici in aceste imprejurimi

dar precis nu-i stiu pe toti.
Cum lumea a trait si in alte locuri decat cele de nastere ('acolo', 'aici', 'altundeva'), suntem din toata Romania pe scurt. La noi asta nu prea conteaza, aici suntem (dupa bunul model elvetian) in prima linie romani. Si ne intalnim la diverse precum chef, expozitii, sport. fara bisericute de provenienta- in primul rand conteaza persoana.
Imi place la nebunie kitesurfing, dar si altele precum wakeboarding, surfing.. in general cam tot ce tine de sport.