raduvd scrie:
Textul a fost tradus de un vorbitor nativ de limba germana.
Chiar si asa... intre forma il care -ai pus tu si "Cancelarul consideră inacceptabil ca principiile de bază ale statului de drept să fie încălcate într-o ţară membră a Uniunii Europene",
e o diferenta de sens.
Asta este o discutie pe argumente... Ceea ce iese in evidenta, este modul in care ma jignesti ... Asta vine din fanatism. Exista oameni pe pamant, care nu impartasesc acelasi punct de vedere cu tine. Bunul simt, educatia, inteligenta si civilizatia ne impune sa fim toleranti. Nu inteleg de ce vrei sa ma jignesti doar pt ca avem puncte de vedere diferite

Nu vreau sa te jignesc cu nimic cu atat mai putin cu ca imi esti sau erai prieten!
(offtopic):Dar nu pot sa accept ironiile voastre la adresa mea si-a copilulul meu! Pana la copil, de acolo devin fiara si jupoi pe oricine de viu care face ironii si glume proaste ca am fost cu el
DUPA la un carusel!
Asta-i offtopic si daca vrei continuam in privat ca aici oricum nu stie lumea ce vorbim si stricam subiectul.
(ontopic):Ponta de cand a iesit politic in evidenta nu face decat sa rastalmaceasca fraze. Am citit mereu declaratiile de presa deci transcrierea directa a diverselor dialoguri ( de 3 ani ma refer) care erau cu ghilimele mereu preluate de diverse ziare, ca apoi in afara spatiului marcat cu ghilimele sa se dea 10000 si una de interpretari. Indiferent de cine. Plus interpretari de noanta de genul: "lasa ca asa a zis ca doar eu stiu sa citesc printre randuri". Din pacate limba germana nu prea ofera sensuri "printre randuri". E seaca, directa deci la obiect. Acum strict la cazul Merkel referire.
Nu as fi zis nimic daca era un text in franceza. Mai ales ca acuzi pe altii de manipulare sau ca vor sa influenteze pai si tu ai luat tot de undeva opinia pt ca a ta nu are cum sa fie din moment ce nu vorbesti germana.
Ok, daca crezi ca te-am jignit, imi cer scuze. Nu am chef sa jignesc pe nimeni
dar ganditi cu propriul creier inainte de a judeca, valabil si pt...alti "prieteni". Furia mea ref la copil nu mi-a trecut, si-s mai rea ca leul cand se ajunge asa departe.
In rest, prefer sa ma "duelez" cu tine live la Berna dupa vot, asa cum te-a invitat si Cosmin, la o bere. Poate gasim toti o varianta si-l deshumam pe Ceausescu.